Du behøver Adobe Flash Player for at spille
Get Adobe Flash Player

AutoTrac og
AutoTrac Universal

John Deere styresystemer viser vejen

Fordelene ved styresystemerne er klare og kontante: Lavere brændstofomkostninger. Lavere forbrug af gødningsstoffer og kemikalier. Mere bæredygtig drift, større produktivitet og højere indtjening.

John Deere styresystemer blev introduceret for mere end 15 år siden, og vi har været innovative på den front siden. Ingen anden producent tilbyder samme store udvalg af styresystemer. Lige fra simpel manuel styring til fuldautomatiske systemer, er der noget for enhver. Og det er ikke kun beregnet til de gule og grønne maskiner: vi har løsninger, som dækker mange andre mærker, så selvom du har en maskinpark af forskellige producenter, kan du stadig drage fordel af John Deere's styresystemer.

Integreret AutoTrac system

Håndter rette linjer og kurver med AutoTrac.

Tag fat om musen og se om du klare opgaven. Selvom du har et skarpt øje, kan det være svært at klare de lige linier og kurver. De samme principper gælder for kørsel med en traktor, specielt efter lange arbejdsdage. Selv den dygtigste fører klarer sig dårligere end et automatisk styresystem!
Så ring til John Deere for at få styr på AutoTrac. I kombination med en StarFire 3000 modtager og en GreenStar skærm eller CommandCenter skærm, giver det integrerede AutoTrac styresystem optimal præcision i marken.

  • Det vil reducere dine produktionsomkostninger i form af arbejdstimer, gødning og brændstof.
  • Føreren får det mere komfortabelt og bliver mere effektiv.
  • Hurtigere på sporet.
  • Fungerer selv under forhold med forringet sigtbarhed.
  • Kompatibelt med alle præcisionsniveauer (SF1, SF2 og RTK).
Få mere at vide

AutoTrac Universal

John Deere AutoTrac Universal giver fuld tilpasning.

John Deere AutoTrac Universal 200 giver produktivitet og omkostningsbesparelser med automatisk styresystem til hele din maskinpark – inklusive ældre John Deere maskiner samt de fleste andre mærker på markedet.

  • Let og fleksibel. Opsætningen tager blot få minutter.
  • Let at overføre fra en maskine til en anden
  • Findes med tre præcisionsniveauer (SF1, SF2 og RTK).
  • Din John Deere forhandler kan rådgive dig om den bedste løsning til din bedrift.
Få mere at vide