Dit spel vereist Adobe Flash Player
Get Adobe Flash Player

AutoTrac &
AutoTrac Universal

John Deere Stuursystemen nemen het voortouw

Lagere brandstofkosten. Vermindert het gebruik van kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen, meer duurzame landbouw, hogere productiviteit en winstgevendheid. De voordelen van stuursystemen zijn direct, helder en bewezen.

John Deere is 15 jaar geleden begonnen als pionier op het gebied van automatische stuursystemen en is sindsdien zeer innovatief gebleven. Geen andere fabrikant biedt het assortiment aan automatische systemen als wij. Van simpel handmatige bediening naar vol automatische systemen, er is altijd wel iets voor u bij. Het is niet alleen voor groen en geel: Wij bieden oplossingen voor vele andere merken, dus heeft u een gemengd machinepark dan is er geen reden waarom u niet van John Deere Stuursystemen kunt profiteren.

Geïntegreerd AutoTrac Systeem

Met AutoTrac bent u zowel rechte lijnen als bochten de baas.

Pak uw muis en probeer het. Het maakt niet uit hoe scherp uw oog is, het blijft moeilijk om rechte lijnen en bochten te maken. Hetzelfde principe geldt voor het besturen van een trekker, vooral na lange werkdagen. Zelfs de meest ervaren bestuurder presteert minder goed dan een automatisch stuursysteem!
Dus bel uw John Deere dealer, zodat u dit kunt rechtzetten met AutoTrac. Gecombineerd met een StarFire 3000-ontvanger en een GreenStar display of CommandCenter display biedt de geïntegreerde AutoTrac oplossing optimale stuurnauwkeurigheid.

  • Verlaag de bedrijfskosten, zoals arbeid, meststoffen en brandstof
  • Meer bestuurderscomfort en efficiëntie
  • Hogere snelheden in het veld met nauwkeurige afstanden
  • Werk bij slecht zicht zonder in te leveren op nauwkeurigheid
  • Compatibel met alle nauwkeurigheidsniveaus (SF1, SF2 en RTK)
Meer informatie

AutoTrac Universal

John Deere AutoTrac Universal biedt volledige flexibiliteit.

John Deere AutoTrac Universal levert de productiviteit en kostenbesparingen van een automatisch stuursysteem voor uw gehele machinepark – inclusief oudere John Deere machines en de meeste andere merken.

  • De installatie is eenvoudig en flexibel en duurt slechts enkele minuten
  • Gemakkelijk uitwisselbaar tussen machines
  • Beschikbaar met drie nauwkeurigheidsniveaus (S1, SF2 en RTK)
  • Uw John Deere dealer kan u adviseren over de optimale oplossing voor uw activiteiten
Meer informatie